Ажлын байрыг үйлчилгээнд бэлтгэх Зочинд захиалгын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх Бохирдсон хэрэгслэлийг хурааж, дараагийн үйлчилгээнд ширээ засаж бэлдэх
Рестораны тек хэсгийг хариуцах Төлбөр тооцоог хариуцах Уух зүйлс бэлтгэх Ээлжээ ахлан ажиллах
Рестораны гал тогооны хэрэгсэл, тоног төхөөрөмж, эд хогшил, өрөө тасалгааг эрүүл ахуйн ариун цэврийн шаардлагын дагуу цэвэрлэх, ариутгал хийх, таатай орчин нөхцөл бүрдүүлэх
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ээлж зохион байгуулах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилчдын сургалтыг зохион байгуулах Рестораны тооллого тооцоог хянан, хариуцан ажиллах АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Эрүүл ахуйн бодлого, стандартыг хэрэгжүүлэх, мөрдүүлэх, Ариутгал, халдваргүйжүүлэлтийн график боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавин ажиллах, Хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт, хамгаалалт ба эрүүл ахуйн стандартыг хангаж ажиллах, Эрүүл ахуйн стандарт түүний хэрэгжилттэй холбоотойгоор сургалт, чиглүүлэг, заавар өгөх, Тоног төхөөрөмжийн ариутгал, ашиглалтын горимд хяналт тавин ажиллах Нийт ажилтнуудад ажил мэргэжил болон ажлын байрны эрүүл ахуйн сургалтыг тогтмол хийх холбогдох, заавар зөвлөмж, журам боловсруулах
Бараа материал болон ТЭМ-ийн орлого, зарлагыг үнэн зөв бүртгэх Анхан шатны баримтуудыг зөв бүртгэх, тайлан мэдээг зөв гаргах Агуулахын бүртгэлийг зөв хийх, захиалга зөв хийж, бараа материалын нөөцийг хангах, бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах Бараа материалын болон өмч хөрөнгийн тооллогыг цаг тухайд нь шуурхай хийж, тайлан тооцоог нэгтгэж, удирдах ажилтанд тухай бүр шуурхай мэдээллээр хангах Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт хамгаалалтанд өдөр тутам байнгын хяналт тавьж, болзошгүй эрсдлээс хамгаалах, урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авч ажиллах