Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ээлж зохион байгуулах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилчдын сургалтыг зохион байгуулах Рестораны тооллого тооцоог хянан, хариуцан ажиллах АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Ажлын байрыг үйлчилгээнд бэлтгэх Зочинд захиалгын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх Бохирдсон хэрэгслэлийг хурааж, дараагийн үйлчилгээнд ширээ засаж бэлдэх
Рестораны гал тогооны хэрэгсэл, тоног төхөөрөмж, эд хогшил, өрөө тасалгааг эрүүл ахуйн ариун цэврийн шаардлагын дагуу цэвэрлэх, ариутгал хийх, таатай орчин нөхцөл бүрдүүлэх
1,640,000₮-өөс НДШ төлнө. Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгаврын дагуу хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах бэлтгэлийг ханган ажиллах Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг батлагдсан жор, технологийн дагуу анхан шатны болон дулааны боловсруулалтад оруулж хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт ажил үүрэгтэй холбоотой гал тогооны бүртгэлийг хөтлөх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх